Om Johanna

För mig är gemenskap, värme, humor, glädje och omtanke viktigt.  
Vi lever i en tid där vi tyvärr ser att stressrelaterade sjukdomar ökar.  Många, framför allt äldre, upplever utanförskap och ensamhet. Familjer har svårt att få vardagspusslet att gå ihop.

Min idé
Det var insikten om att jag kunde vara till hjälp och samtidigt förgylla människors vardag som gjorde att jag startade företaget Johannas Vardagsglädje.

Livet
Jag är intresserad av människor och tycker om att lyssna när någon berättar. Jag tycker att livet ska levas, här och nu, och gärna innehålla såväl samtal som humor, skratt och glädje. Jag gillar att vara ute, tycker om båtliv och att fiska. Min stora passion är friskvård, hälsa och friluftsliv. Jag hittar gärna på saker som bidrar till både välmående och livsglädje. Det kan vara promenader eller utflykter eller att bara finnas till för att prata, fika, skratta och må bra tillsammans med. Med min finska bakgrund är det också roligt att åka med mamma på semester till Finland.

Erfarenhet av barn, vuxna och seniorer
Jag är utbildad inom hjärt- och lungräddning och har erfarenhet av arbete med människor i alla åldrar; med barn som klass- och idrottslärare, med vuxna som instruktör, bland annat i spinning, samt med att hjälpa seniorer i allt vad de behöver.

Företagsfilosofi

På Johannas Vardagsglädje finns inte tid att ha bråttom. Tiden ägnas åt dig som kund.

Sällskap, omtanke och någon att prata med är vägen till välmående och gör dagen lättare.

Johannas Vardagsglädje sätter guldkant på din tillvaro och sprider glädje!